Fejvadász

Kik vagyunk?

Az Exact Solutions 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, megbízható munkaerő-közvetítési szolgáltatást nyújtson a magyarországi vállalatok számára. Az évek során nyújtott hatékony, színvonalas munkánk eredményeképpen kiemelt partnerei lettünk számos hazai és nemzetközi nagyvállalatnak. Jelen vagyunk a gyártó, pénzügyi és kereskedelmi szektorban. Meghatározó szerepet töltünk be az Informatika és a Szolgáltató Központok területének emberi erőforrás ellátásában. Sikerünk és növekedésünk a lendületes, folyamatosan fejlődő csapatunknak, és eredményes, ügyfélközpontú szolgáltatásunknak köszönhető, mellyel segítünk partnereinknek megbirkózni a kihívást jelentő keresésekkel. Szolgáltatásunk különlegessége többek között abban rejlik, hogy tanácsadóink korábbi munkatapasztalataik és tanulmányaiknak köszönhetően az általuk képviselt területen átfogó szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

 •   Mivel foglalkozunk?

  Innovatív, minőségi HR megoldásainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen.

 •   Hogyan dolgozunk?

  Az igények megértésén keresztül, az adott terület naprakész, hatékony módszereit alkalmazva jutunk el az eredményes megoldáshoz.

Munkatársaink

 • Béres Gábor

  Hoffmann Ádám

  Ügyvezető

  2009-óta az Exact Solutions csapatának meghatározó tagja. A munkaerő-közvetítési szolgáltatás magas minőségének fenntartásáért és az ügyféligények kiszolgálásáért felel.

 • Béres Gábor

  Miklós Annamária

  Partner - Ügyfélkapcsolatok

  10 éves nagyvállalati HR Manageri munka után került 2010-ben az Exact Solutions Kft-hez. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a HR tanácsadás és a belső HR működtetéséért felelős.

 • Béres Gábor

  Péter Noémi

  Recruitment Leader

  Noémi 2015-ben csatlakozott az Exact Solutions csapatához, főként vezetői, pénzügyi és sales/marketing kereséseken dolgozik, emellett az SSC csapat vezetéséért felel.

 • Béres Gábor

  Pálfi Barbara

  IT Recruitment Leader

  Barbara vezeti az informatikai csapatunkat, emellett sikeresen közvetít fejlesztő, tesztelő, devops engineer és business analyst pozíciókra is. Az irodai növények pedig az ő gondoskodásától erősek és egészségesek.

 • Béres Gábor

  Merza Júlia

  Senior Recruiter

  Júlia 2016-ban csatlakozott az Exact Solutions SSC csapatához, azóta német, és más speciális nyelvtudást igénylő kereséseken dolgozik, ügyfélszolgálati, HR, pénzügyi és beszerzési területeken, valamint ügyfél kapcsolattartásért is felel.

 • Béres Gábor

  Ökrös Anna

  Senior Recruiter

  Anna csapatunk visszatérő tagja, az elmúlt évek során különböző üzleti támogató központban is tapasztalatot szerzett toborzási és képzési specialista. Jelenleg senior/vezetői kereséseken dolgozik, business coaching tudásával pedig kollégáink folyamatos fejlődését segíti.

 • Béres Gábor

  Márton-Szűcs Eszter

  Recruiter

  Eszter az Exact Solutions Health és Pharma csapatának tagja. Egészségügyi és gyógyszeripari területen tevékenykedő junior és senior szakemberek felkutatásával, közvetítésével foglalkozik. Feladatai közé tartozik a partnerekkel való kapcsolattartás és további potenciális cégek felkutatása.

 • Béres Gábor

  Szilágyi Szabina

  IT Recruiter

  Szabina az Exact Solutions IT csapatát erősíti mint IT recruiter. Fő feladata a jelöltek felkutatása alternatív csatornákon és az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Főként szoftverfejlesztői és tesztelői pozíciókon dolgozik.

 • Béres Gábor

  Gerják Dorina

  Junior recruiter

  Dorina az Exact Solutions Business Services csapatát erősíti Junior recruiterként. Fő feladata a jelöltek felkutatása és a toborzás-kiválasztási folyamat segítése. Főként pénzügyi, ügyfélszolgálat, beszerzés, sales és HR-es pozíciókon dolgozik, illetve partnerekkel tart kapcsolatot.

További tanácsadóink »
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a vállalatok emberi erőforrás igényeinek kiszolgálására nyújtanak egyénre szabott, hatékony megoldásokat. Fő erősségünk a toborzás-kiválasztás, a passzív álláskeresők elérése és a kompetencia alapú kiválasztása.

Szolgáltatásainkról bővebben