Fejvadász

Kik vagyunk?

Az Exact Solutions 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, megbízható munkaerő-közvetítési szolgáltatást nyújtson a magyarországi vállalatok számára. Az évek során nyújtott hatékony, színvonalas munkánk eredményeképpen kiemelt partnerei lettünk számos hazai és nemzetközi nagyvállalatnak. Jelen vagyunk a gyártó, pénzügyi és kereskedelmi szektorban. Meghatározó szerepet töltünk be az Informatika és a Szolgáltató Központok területének emberi erőforrás ellátásában. Sikerünk és növekedésünk a lendületes, folyamatosan fejlődő csapatunknak, és eredményes, ügyfélközpontú szolgáltatásunknak köszönhető, mellyel segítünk partnereinknek megbirkózni a kihívást jelentő keresésekkel. Szolgáltatásunk különlegessége többek között abban rejlik, hogy tanácsadóink korábbi munkatapasztalataik és tanulmányaiknak köszönhetően az általuk képviselt területen átfogó szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

 •   Mivel foglalkozunk?

  Innovatív, minőségi HR megoldásainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen.

 •   Hogyan dolgozunk?

  Az igények megértésén keresztül, az adott terület naprakész, hatékony módszereit alkalmazva jutunk el az eredményes megoldáshoz.

Munkatársaink

 • Béres Gábor

  Miklós Annamária

  Partner - Ügyfélkapcsolatok

  10 éves nagyvállalati HR Manageri munka után került 2010-ben az Exact Solutions Kft-hez. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a HR tanácsadás és a belső HR működtetéséért felelős.

 • Béres Gábor

  Hoffmann Ádám

  Ügyvezető

  2009-óta az Exact Solutions csapatának meghatározó tagja. A munkaerő-közvetítési szolgáltatás magas minőségének fenntartásáért és az ügyféligények kiszolgálásáért felel.

 • Béres Gábor

  Orbán Beáta

  IT Recruitment Leader

  Beáta 2017-ben csatlakozott az Exact Solutions csapatához, vállalati és tanácsadói oldalon szerzett tapasztalattal. Az IT csapat vezetéséért valamint ügyfél kapcsolattartásért felelős.

 • Béres Gábor

  Péter Noémi

  Recruitment Leader

  Noémi 2015-ben csatlakozott az Exact Solutions csapatához, főként vezetői, pénzügyi és sales/marketing kereséseken dolgozik, emellett az SSC csapat vezetéséért felel.

 • Béres Gábor

  Budai Dorottya

  Senior Recruiter

  Dorottya 2015 óta az Exact Solutions csapatának tagja. Fő profilja a pénzügyi és a beszerzési terület, 2018 eleje óta pedig RPO szolgáltatásunk on-site csapatának a vezetője.

 • Béres Gábor

  Imre Nikolett

  Senior IT Recruiter

  Mérnöki végzettséggel, kutatás-fejlesztés és gyártás területén szerzett tapasztalattal csatlakozott az Exact Solutions IT csapatához, a fejlesztői és mérnöki keresések mellett az ügyfél kapcsolattartásért is felel.

 • Béres Gábor

  Tóth Nóra

  IT Recruiter

  Nóra 2016-ban, tapasztalt recruiterként csatlakozott az Exact Solutions IT csapatához. Főleg a fejlesztői és a rendszermérnöki keresésekben vesz részt illetve az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik.

 • Béres Gábor

  Csák Barbara

  Recruiter

  Barbara 2016-ban csatlakozott az Exact Solutions csapatához. Diplomás közgazdászként fő profilja a pénzügyi, számviteli keresések teljes palettája, emellett marketing pozíciókon is dolgozik, illetve ügyfelekkel is kapcsolatot tart.

 • Béres Gábor

  Merza Júlia

  Recruiter

  Júlia 2016-ban csatlakozott az Exact Solutions SSC csapatához, azóta német, és más speciális nyelvtudást igénylő kereséseken dolgozik, ügyfélszolgálati, HR, pénzügyi és beszerzési területeken, valamint ügyfél kapcsolattartásért is felel.

 • Béres Gábor

  Szmeskó Adrienn

  IT Recruiter

  Adrienn 2016-ban csatlakozott az Exact Solutions IT csapatához. Főként szoftverfejlesztő, rendszermérnök kereséseken dolgozik, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartásért is felel.

További tanácsadóink »
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a vállalatok emberi erőforrás igényeinek kiszolgálására nyújtanak egyénre szabott, hatékony megoldásokat. Fő erősségünk a toborzás-kiválasztás, a passzív álláskeresők elérése és a kompetencia alapú kiválasztása.

Szolgáltatásainkról bővebben