Fejvadász

Kik vagyunk?

Az Exact Solutions 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, megbízható munkaerő-közvetítési szolgáltatást nyújtson a magyarországi vállalatok számára. Az évek során nyújtott hatékony, színvonalas munkánk eredményeképpen kiemelt partnerei lettünk számos hazai és nemzetközi nagyvállalatnak. Jelen vagyunk a gyártó, pénzügyi és kereskedelmi szektorban. Meghatározó szerepet töltünk be az Informatika és a Szolgáltató Központok területének emberi erőforrás ellátásában. Sikerünk és növekedésünk a lendületes, folyamatosan fejlődő csapatunknak, és eredményes, ügyfélközpontú szolgáltatásunknak köszönhető, mellyel segítünk partnereinknek megbirkózni a kihívást jelentő keresésekkel. Szolgáltatásunk különlegessége többek között abban rejlik, hogy tanácsadóink korábbi munkatapasztalataik és tanulmányaiknak köszönhetően az általuk képviselt területen átfogó szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

 •   Mivel foglalkozunk?

  Innovatív, minőségi HR megoldásainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen.

 •   Hogyan dolgozunk?

  Az igények megértésén keresztül, az adott terület naprakész, hatékony módszereit alkalmazva jutunk el az eredményes megoldáshoz.

Munkatársaink

 • Béres Gábor

  Miklós Annamária

  Partner - Ügyfélkapcsolatok

  10 éves nagyvállalati HR Manageri munka után került 2010-ben az Exact Solutions Kft-hez. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a HR tanácsadás és a belső HR működtetéséért felelős.

 • Béres Gábor

  Fábián Balázs

  General Manager

  2018-ban csatlakozott az Exact Solutions csapatához, hogy a cég eddigi sikeres működésére alapozva a következő évek változásait, a folyamatok és szolgáltatások megújítását, bővítését vezetőként menedzselje.

 • Béres Gábor

  Hoffmann Ádám

  Ügyvezető

  2009-óta az Exact Solutions csapatának meghatározó tagja. A munkaerő-közvetítési szolgáltatás magas minőségének fenntartásáért és az ügyféligények kiszolgálásáért felel.

 • Béres Gábor

  Péter Noémi

  Recruitment Leader

  Noémi 2015-ben csatlakozott az Exact Solutions csapatához, főként vezetői, pénzügyi és sales/marketing kereséseken dolgozik, emellett az SSC csapat vezetéséért felel.

 • Béres Gábor

  Szmeskó Adrienn

  Senior IT Recruiter

  Adrienn 2016-ban csatlakozott az Exact Solutions IT csapatához. Főként szoftverfejlesztő, rendszermérnök kereséseken dolgozik, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartásért is felel.

 • Béres Gábor

  Merza Júlia

  Senior Recruiter

  Júlia 2016-ban csatlakozott az Exact Solutions SSC csapatához, azóta német, és más speciális nyelvtudást igénylő kereséseken dolgozik, ügyfélszolgálati, HR, pénzügyi és beszerzési területeken, valamint ügyfél kapcsolattartásért is felel.

 • Béres Gábor

  Karvalics Dóra

  IT Recruiter

  Dóra szintén az Exact IT recruitment csapatának tagja. Munkája során a szoftverfejlesztéshez köthető pozíciók mellett, pénzügyi háttérrel bíró IT kereséseken is dolgozik. Ezen felül felel a vele dolgozó researcher fejlesztéséért és az ügyfélkapcsolatok magas szintű ellátásáért.

 • Béres Gábor

  Pálfi Barbara

  IT Recruiter

  Barbara IT Recruiterként sikeresen közvetített fejlesztő, tesztelő, devops engineer és business analyst pozíciókra. Emellett partner kapcsolattartásért és a researcherek fejlesztéséért is felel, az irodai növények pedig az ő gondoskodásától erősek és egészségesek.

 • Béres Gábor

  Bokor Fanni

  Recruiter

  Fanni az SSC csapatot erősíti. Recruiterként a partnerekkel való kapcsolattartásért, speciális nyelvű keresésekért és a beszerzői, pénzügyi, valamint HR területen lévő pozíciókért felel, munkáját szintén egy researcher segíti.

 • Béres Gábor

  Csernus Mihály

  HR Tanácsadó

  Mihály HR tanácsadóként az Exact Instant online toborzási szolgáltatás felépítéséért és működtetéséért felelős

 • Béres Gábor

  Fülöp Fanni

  RPO Recruiter

  Fanni 2017 decemberében egy RPO projekt keretében csatlakozott az Exact Solutions csapatához. Az RPO vezető recruitereként a partnerünkkel való operatív munka minőségéért felel .

 • Béres Gábor

  Rigó Dominika

  RPO Researcher

  Dominika egy RPO projekt keretein belül támogatja a toborzás-kiválasztási folyamatokat SSC partnerünknél. Elsősorban junior, pályakezdő pozíciókra toboroz.

 • Béres Gábor

  Szilágyi Szabina

  IT Researcher

  Szabina az Exact Solutions IT csapatát erősíti mint IT researcher. Fő feladata a recruiter kollégák munkájának támogatása, jelöltek felkutatása alternatív csatornákon. Főként szoftverfejlesztői és tesztelői pozíciókon dolgozik.

További tanácsadóink »
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a vállalatok emberi erőforrás igényeinek kiszolgálására nyújtanak egyénre szabott, hatékony megoldásokat. Fő erősségünk a toborzás-kiválasztás, a passzív álláskeresők elérése és a kompetencia alapú kiválasztása.

Szolgáltatásainkról bővebben