Fejvadász

Hogyan dolgozunk?

Az igények megértésén keresztül, az adott terület naprakész, hatékony módszereit alkalmazva jutunk el az eredményes megoldáshoz. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk megbízóink igényeinek pontos megértésére. Naprakészen követjük az adott terület munkaerő piaci trendjeit, a kínálati és keresleti oldalon is. Kiterjedt kapcsolatrendszerünket folyamatosan bővítjük. Tudjuk, hogy hol, milyen csatornán, hogyan tudjuk megszólítani a keresett szakembereket és ismerjük a motivációikat. Az általános toborzási módszerek mellett egyedi, alternatív keresési módszereket használunk. Nagy hangsúlyt fektetünk azon szakemberek felkutatására, akik rendelkeznek a szükséges kompetenciákkal, de aktívan nem keresnek munkát, azaz a passzív álláskeresők elérésére. Megbízóinkkal és jelöltjeinkkel egyaránt aktív, őszinte és nyílt kommunikációra törekszünk, ezt elengedhetetlennek tartjuk a hosszú távú sikeres együttműködéshez.

  •   Kik vagyunk?

    Az Exact Solutions magyar tulajdonú, 2007 óta töretlenül fejlődő személyzeti tanácsadó vállalkozás, széles hazai és nemzetközi ügyfélkörrel.

  •   Mivel foglalkozunk?

    Innovatív, minőségi HR megoldásainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a vállalatok emberi erőforrás igényeinek kiszolgálására nyújtanak egyénre szabott, hatékony megoldásokat. Fő erősségünk a toborzás-kiválasztás, a passzív álláskeresők elérése és a kompetencia alapú kiválasztása.

Szolgáltatásainkról bővebben