Fejvadász

Speciális szolgáltatások

Executive search

Rendkívül bizalmas, felsővezetői keresések különleges piackutatást és diszkrét kapcsolatfelvételt, kiválasztást és jelölt kezelést igényelnek. Az ilyen esetekben az Executive search szolgáltatásunk nyújtja az ideális megoldást.

Ajánlat kérése »
Outplacement

Az Exact Solutions vállalati partnereinek nyújtott outplacement szolgáltatása keretében segítünk, hogy az érintettek megfelelő módon átlássák, kezeljék és értékeljék a kialakult helyzetet. Az Outplacement szolgáltatásunk teljes körű karrier tanácsadást biztosít a leépítésben érintett kollégáinak.

Ajánlat kérése »
HR tanácsadás

Több mint 10 éves HR vezetői tapasztalattal rendelkező tanácsadóink a toborzás-kiválasztáson kívül a humán erőforrás más területén (pl. dolgozói elkötelezettség, teljesítmény-menedzsment és ösztönzés, szervezetfejlesztés) is segítik partnereink munkáját.

Ajánlat kérése »
Online toborzási szolgáltatások

Online toborzási szolgáltatásunk segít ügyfeleinknek kiválasztani, hogy hol és hogyan jelentessék meg álláshirdetéseiket, hogy hatékonyan elérjék és megszólítsák a célközönséget. Igény esetén az előszűrésben is szakmai támogatást nyújtunk.

Ajánlat kérése »
Assessment Center

Ügyfeleinket saját tapasztalatainkra épített, egyedi fejlesztésű, gyakorlatias, munkakör specifikus Assessment Centerek szervezésével és lebonyolításával támogatjuk a legalkalmasabb jelöltek kiválasztásában.

Ajánlat kérése »
Munkáltatói Branding tanácsadás

Saját kutatásainkra, tapasztalatainkra és naprakész munkaerő piaci ismereteinkre alapozva, Munkáltatói Branding tanácsadással segítjük ügyfeleinket vállalatuk megfelelő pozícionálásában a meglévő és a leendő munkavállalóik felé.

Ajánlat kérése »
Ajánlatkérés
Az Ön neve:*
E-mail címe:*
Telefonszáma:*
 
*A csillaggal jelölt rész kitöltése kötelező!
Információ

Amennyiben a fenti szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a bal oldali kérdőív kitöltésével. Kérjük figyelmesen töltse ki az adatokat, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

Email küldése
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatvédelmi tájékoztató
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a vállalatok emberi erőforrás igényeinek kiszolgálására nyújtanak egyénre szabott, hatékony megoldásokat. Fő erősségünk a toborzás-kiválasztás, a passzív álláskeresők elérése és a kompetencia alapú kiválasztása.

Szolgáltatásainkról bővebben