Szakemberkereső (kutató) – Researcher

ES-14001

Jelentkezem az állásra

Az Exact Solutions 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, megbízható munkaerő-közvetítési szolgáltatást nyújtson a magyarországi vállalatok számára. Az évek során nyújtott hatékony, színvonalas munkánk eredményeképpen kiemelt partnerei lettünk számos hazai és nemzetközi nagyvállalatnak.


Feladatkör:

Toborzási, kiválasztási projektek támogatása a megfelelő jelöltek szakmai anyagainak felkutatásával.
Munkaerőpiac feltérképezése, monitorozása.

Így képzeld el magad a csapatunkban:

Főleg specialista és/vagy vezetői pozíciókon dolgozunk. A csapatunkon belül – amelyik inkább szenior csapat – két jól elhatárolt feladatkör van: a recruiter és a researcher. Mátrixszerűen dolgozunk, különböző projektek researcherei, más-más recruiterrel dolgoznak a projekteken. Nincs alá-fölé rendelt viszony a két pozíció között. A researcherek önállóan dolgoznak egyszerre több keresésen is, az eredményeiket egyeztetik a recruiterekkel, ha szükséges közösen módosítják a keresési irányokat.
Kollégáink önállóan osztják be az idejüket, mi már a pandémia előtt is sokat dolgoztunk otthonról. A munkát elláthatják kismamák, friss nyugdíjasok, vagy mozgásukban korlátozottak is.

Így képzelünk el Téged:

Izgalmasnak tartod az elvárásoknak megfelelő szakemberek felkutatását a különböző adatbázisokban és rendelkezel a szükséges kitartással is, ami szükséges a nagy mennyiségű információ feldolgozásához.
Önállóan alakítasz ki véleményt és azt képviseled.
Érdekel, hogyan végezheted a munkádat gyorsabban, könnyebben.
Érdekelnek a különféle keresési technikák és azok fejlesztése, pontosítása, javítása.
Tudsz önállóan, kötetlen időbeosztásban dolgozni.

Elvárások:

Felsőfokú végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok
Számítástechnikai alapismeretek
Alapfokú angol nyelvismeret

Munkavégzés helye: Budapest belváros illetve rugalmasan bárhol

Amennyiben a fentebb leírtak vonzóak a számodra és megfelelnek az elvárásaidnak, attitűdjeidnek, de nincs gyakorlatod, akkor is jelentkezz bátran!

Jelentkezem az állásra

Jelentkezési lap

    Önéletrajz feltöltése

    Fájl feltöltése

    Microsoft Word vagy PDF (5MB)

    or