Megújultunk: egy cégben egyesül az Exact Solutions és a TalentSpot csapata

2020.09.08.

Örömmel jelentjük be, cégeink sikeresen egyesültek, és a továbbiakban Incze Árpád szakmai irányításával Exact Solutions néven folytatjuk a közös munkát.

Fúziónk kiváló példája, hogy a járvány nem csak váratlan kihívásokat tartogatott, de egyben rendkívüli lehetőségeket is.

A két fejvadász cég módszertanának, működési modellének összefésülése, olyan erős szinergiát eredményezett, ami a jelenlegi Recruitment piacon az Exact Solutionst egyedülállóan magas értéket közvetítő szereplővé lépteti elő.

A fúzió alapja egy már kipróbált együttműködés a cégek tulajdonosai, Béres Gábor és Incze Árpád között, akik már többször is dolgoztak együtt karrierjük során.

„Az Exact Solutions-szel az elejétől kezdve arra törekedtem, hogy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. A szolgáltatás minősége függ a használt módszertantól, technológiától, de a sikerét elsősorban a recruiterek tapasztalata és beállítottsága határozza meg. Az Exact Solutions ebből a szempontból nagyon erős volt az elmúlt 10 évben az SSC szektorban, de ezzel az egyesüléssel egy nagyot tudtunk előrelépni az informatikai és a vezetői keresések területén is.”
– Béres Gábor

„Az egyesülést követően a társaság kultúráját három érték köré szerveztük. Ezek a szabadság, az eredményesség, és a felelősség.
Ezekkel az értékekkel összhangban alakítottuk ki a munkakörnyezetünket, a folyamatainkat, és választottuk meg a használt eszközeinket is. A bevételi számaink, de még inkább az ügyfeleink és a jelöltjeink visszajelzéseiből tudjuk, hogy a helyes úton járunk, még akkor is, amikor a gazdasági környezet kicsit barátságtalan.”
– Incze Árpád